Recovery Pump - palautuslahkeet

Recovery Pump on markkinoiden ainoa lymfaattista kompressiota hyödyntävä palautumislaite, jonka on lääketieteellisesti todistettu nopeuttavan palautumista ja vähentävän turvotusta. Tahdomme haastaa sinutkin suhtautumaan palautumiseen samalla vakavuudella kuin treeniin ja ruokavalioon.

Ota RecoveryPump päivittäiseen käyttöön ja anna itsellesi mahdollisuus vahvempiin treenipäiviin, pienempään loukkantumisriskiin ja nopeampaan palautumiseen huippusuorituksista – jotta voit tehokkaammin tavoitella omaa parasta suoritustasi päivästä toiseen.

Palautuslahkeilla nopeutat lihaksien palautumista päivän aikaisesta rasituksesta, tai treenin jälkeen. Oli tavoitteesi sitten jaksaa paremmin arjessa tai tehostaa treenejäsi niin Recover Pump auttaa siinä. 

Ensimmäinen hoito ja tutustumiskerta on aina veloitukseton. Jos kiinnostuit niin otathan rohkeasti yhteyttä.

Kehonhuoltolaitteistomme Bemer, sekä Recovery Pump ovat käytettävissä avainkortilla arkisin ja viikonloppuisin 24/7. Poikkeuksina lauantai ja sunnuntai klo 12:00-16:00, jolloin tila on varattuna hieroja Ellan käyttöön. Jos kuitenkin ilmenee tarvetta käyttää lahkeita viikonlopun poikkeusaikana, niin tämä on mahdollista kunhan ilmoitat asian ajoissa Niklakselle 046 876 2262.

 

 

Palvelut etusivulle!